Ja policija nespēj notvert bandītu, maniaku vai pedofilu, viņi vēršas pie sabiedrības, uzzīmējot aizdomās turētā fotoattēlu. Bet ja policijā neviens nevar zīmēt? Tad bandīts turpina bez problēmām veikt savu bīstamo darbu, bet policijas zīmējumi kļūst par interneta hitu.

Kā noķert maniaku, ja policijā neviens nevar zīmēt?

1.  Šeit jūs varat redzēt, kā policijas vadītais un vīrietis atšķiras patiesībā. Izrādās, ka viņam nav tik biezas ūsas, viņam nav uzacu un viņš nēsā stilīgu cepuri ar uzrakstu A.

2. Vīrieti ASV policija meklēja saistībā ar “nepiedienīgiem komentāriem un žestiem pret sievieti rīta skrējiena laikā”. Tikai viņa vecumu ir ļoti grūti noteikt. Un arī sekss.

3. Šis ir ļoti detalizēts Delavēras noziedznieka portrets. Nevar saprast, vai viņam kaklā ir aptīta šalle, vai vīrietis ar cūkām.

4. Runā, ka policijai pēc šī zīmējuma izdevās notvert šo banku laupītāju. Jūs tiešām nevarat saprast, kā viņi to sagatavoja. Visticamāk, vīrietis atvēra muti …
Policijas foto

5. Jācer, ka šis noziedznieks nav laika ceļotājs, jo vairāk atgādina divus gadsimtus vecu aristokrātu.

6. Šis automašīnas zaglis atgādina humanoīdu, taču, visticamāk, viņu varētu noķert pēc nestilīgas frizūras.

7. Šis vīrietis tiek turēts aizdomās par slepkavību. Iespējams, viņš ir nogalinājis dzīvnieku un pēc tam uzlicis to uz galvas.

8. Acīmredzot šis bandīts nozieguma izdarīšanas brīdī skatījās tikai uz sāniem.
Policijas foto

9. Jācer, ka, uzzīmējot šo noziedznieku, policists vēlējās stilīgi ietonēt ēnas, nevis tikai mūsu vidū klaiņojošu vilkaci.

10. Ja kāds cer noķert šo noziedznieku ar izteiksmīgām acīm, to izdarīt nebūs viegli.

11. Un vēl viens pierādījums tam, ka policijas zīmējumos ir vismaz viena procentu vizuālā sakritība.

Author

Write A Comment